Zingend telegram

Muzikaal entertainment voor:

Zingend telegram is leuk op bruiloften, verjaardagen, jubilarissen, afscheid collega’s, afgestudeerden, gewoon omdat het kan

Nooit meer een saai of ongeïnspireerd cadeau dat in een kast belandt, maar een onvergetelijke ervaring met het zingend telegram!

In ruwweg 20 minuten zetten Erik en Anne de boel op zijn kop en de feestvarken(s) flink in het zonnetje. Begeleid door echte instrumenten zingen wij de jarige live en persoonlijk toe en wat zingen we dan? Een volledig op maat geschreven lied, waarin wij grappige informatie over de jarige verwerken! Met ons zingend telegram is net of we het feestvarken echt kennen!

Dit is natuurlijk al fantastisch, maar Erik en Anne doen met hun zingend telegram nog meer cadeau: Wij bezorgen alle zingende telegrammen persoonlijk en met zijn tweeën, dus er wordt tweestemmig gezongen en het is een vrolijke boel! Dat kost u echter helemaal niets extra’s. U krijgt dus twee personen voor de prijs van een!

Wanneer wij de deur uit zijn is het feestvarken flink verwend maar jij bent ook een ster, want dit super originele cadeau kan natuurlijk alleen maar van jou komen!

Met Erik en Anne maak je op elk feest de blits!

Reacties van anderen die u voor gingen:

Een zingend telegram van Erik en Anne is het vetste, leukste en origineelste verjaardagscadeau dat ik ooit heb gehad! Het hele telegram was op maat gemaakt en het klopte echt! Het was net alsof jullie mij kenden! Bij het weggaan liep iedereen in polonaise! Erik en Anne zijn echte pro’s.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vergelijkbare acts

Een origineel cadeau? Huur een zingende telegram in!

Het zingend telegram is perfect als je op zoek bent naar een origineel cadeau. Wij schrijven een persoonlijk lied op basis van de informatie die jij doorgeeft over de jarige. Dit lied zingen we tijdens onze act op elke gewenste locatie. Het zal voor de jarige en de gasten een feest van herkenning zijn waar ze samen om kunnen lachen. Deze act is het perfecte begin van een geslaagde verjaardag of een geweldig feest. Ons zingende telegram duurt ongeveer 20 minuten en wij komen met z’n tweeën langs. Wij vinden het erg belangrijk om voor een unieke ervaring te zorgen. Dankzij het gepersonaliseerde lied en onze vrolijkheid maken we van elk optreden een daverend succes. Voor meer informatie over het zingend telegram en onze andere mogelijkheden kun je onze website bekijken.

Het vrolijke zingend telegram inhuren

Wil je een zingende telegram inhuren voor een speciale gelegenheid? Neem dan contact op met Erik en Anne, de entertainment specialisten! Door het formulier op onze website in te vullen kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor vragen of voor meer informatie mag je altijd bellen, mailen of het contactformulier op onze website invullen. Wij helpen je graag!