Zingend telegram

Muzikaal entertainment voor:

Zingend telegram is leuk op bruiloften, verjaardagen, jubilarissen, afscheid collega’s, afgestudeerden, gewoon omdat het kan

Nooit meer een saai of ongeïnspireerd cadeau dat in een kast belandt, maar een onvergetelijke ervaring met het zingend telegram!

In ruwweg 20 minuten zetten Erik en Anne de boel op zijn kop en de feestvarken(s) flink in het zonnetje. Begeleid door echte instrumenten zingen wij de jarige live en persoonlijk toe en wat zingen we dan? Een volledig op maat geschreven lied, waarin wij grappige informatie over de jarige verwerken! Met ons zingend telegram is net of we het feestvarken echt kennen!

Dit is natuurlijk al fantastisch, maar Erik en Anne doen met hun zingend telegram nog meer cadeau: Wij bezorgen alle zingende telegrammen persoonlijk en met zijn tweeën, dus er wordt tweestemmig gezongen en het is een vrolijke boel! Dat kost u echter helemaal niets extra’s. U krijgt dus twee personen voor de prijs van een!

Wanneer wij de deur uit zijn is het feestvarken flink verwend maar jij bent ook een ster, want dit super originele cadeau kan natuurlijk alleen maar van jou komen!

Met Erik en Anne maak je op elk feest de blits!

Reacties van anderen die u voor gingen:

Ik had nog nooit van een zingend telegram gehoord, maar wat was dát leuk zeg! Het hele telegram was op maat geschreven en het klopte echt! Alle avonturen van onze vriendengroep waren erin verwerkt en wij hebben ons helemaal stuk gelachen! Ik voelde me echt speciaal en die grote drie-nul deed ineens een stuk minder zeer!

Wat een verrassing; tijdens mijn feest bezorgden Erik en Anne mij een Zingend Telegram.
De manier waarop zij mij toezongen, de woorden die zij gebruikten kwamen binnen. Ik en de overige feestgangers herkenden mij er helemaal in. De lachsalvo’s waren niet van de lucht. Ik gun iedereen deze beleving; dit is ware Kleinkunst! Veel dank!

Ik wilde mijn ouders graag iets origineels geven voor hun 25 jarige huwelijk, dus boekte ik Erik en Anne. De communicatie was superduidelijk, netjes en fijn. Jullie [Erik en Anne] waren stipt op tijd en toen jullie binnenkwamen, was het meteen feest! Jullie hielden rekening met de fysieke beperking van mijn vader, zonder daarmee de feeststemming te drukken, dat vond ik heel knap! De hele familie was enorm vermaakt, maar het mooiste vond ik toch wel dat zag dat mijn vader ontroerd was, wat echt niet zo snel gebeurt. Aanrader dus!

Echt een perfect cadeau voor iemand die alles al heeft! Onze collega ging met pensioen en hij is een echte gezellige grappenmaker. We wilden hem dus een ludiek cadeau geven. Alle collega’s hebben ingelegd en daar kwam het zingend telegram! Ze hadden alle verhalen erin verwerkt die wij stiekem hadden doorgegeven, dus er werd flink gelachen, maar ook zeker een stiekem traantje gepinkt! Top afscheid!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Vergelijkbare acts

Een origineel cadeau? Huur een zingende telegram in!

Het zingend telegram is perfect als je op zoek bent naar een origineel cadeau. Wij schrijven een persoonlijk lied op basis van de informatie die jij doorgeeft over de jarige. Dit lied zingen we tijdens onze act op elke gewenste locatie. Het zal voor de jarige en de gasten een feest van herkenning zijn waar ze samen om kunnen lachen. Deze act is het perfecte begin van een geslaagde verjaardag of een geweldig feest. Ons zingende telegram duurt ongeveer 20 minuten en wij komen met z’n tweeën langs. Wij vinden het erg belangrijk om voor een unieke ervaring te zorgen. Dankzij het gepersonaliseerde lied en onze vrolijkheid maken we van elk optreden een daverend succes. Voor meer informatie over het zingend telegram en onze andere mogelijkheden kun je onze website bekijken.

Het vrolijke zingend telegram inhuren

Wil je een zingende telegram inhuren voor een speciale gelegenheid? Neem dan contact op met Erik en Anne, de entertainment specialisten! Door het formulier op onze website in te vullen kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor vragen of voor meer informatie mag je altijd bellen, mailen of het contactformulier op onze website invullen. Wij helpen je graag!