Het complimentenduo

Muzikaal entertainment leuk voor:

Kinderen en volwassenen, winkelcentra, evenementen, feestjes, markten, braderieën.

Weg met chagrijnige blikken en ontevredenheid, want bewapend met een ukelele verspreid het muzikale complimenten duo een warm gevoel onder de mensen!
Je krijgt gegarandeerd een blos op je wangen en ziet alleen nog maar halfvolle glazen! Deze unieke act met gezongen complimentjes is een aanwinst voor elke gelegenheid! Van deze act zijn 2 varianten: De straattheater versie en de feest editie!

Als straattheater

Compliment entertainment voor winkelcentra, beurzen en (theater)festivals:
Erik en Anne staan met hun guitige ukelele bij de ingang, of lopen door de straten, terwijl zij alle mensen toe zingen hoe fantastisch ze zijn! Er zijn kleine momentjes van oogcontact en improvisatie wanneer wij iemand spotten met een spectaculaire bril, of fantastisch kapsel. Even schrikken zij op uit de dagelijkse sleur en schieten dan spontaan in de lach! Stralend lopen zij verder, het begin van een mooie dag!
Soms is er ook ontroering: “Dit had ik vandaag precies nodig!” is een veelgehoorde reactie, gevolgd door een hand of zelfs warme knuffel!
Ook wij staan regelmatig te kijken van de impact van een simpel compliment.
Deze straattheater variant is zeer geschikt voor winkelcentra, (theater)festivals en beurzen waar gasten op verschillende tijden arriveren.

Voor feesten en evenementen

Compliment entertainment voor (zakelijke) bijeenkomsten en studiedagen, maar ook bruiloften en verjaardagen!
Erik en Anne staan paraat bij de ingang om al uw gasten op muzikale wijze warm te verwelkomen! Net als bij de straattheater variant zingen wij hen tweestemmig het ene na het andere compliment toe, afgewisseld met kleine stukjes improvisatie. Nog voordat het feest begint, stralen zij al van geluk, de toon is gezet! Deze act is los te boeken als ontvangst, maar  ook uit te breiden tot avond- of dagvullende act!

Avond- of dagvullend:

De Candlelight Serenades! Terwijl de gasten gezellig borrelen, verrassen wij hen met ter plekke verzonnen persoonlijke odes, in de vorm van een kort Candlelight gedicht. Het is voor ons tweede natuur om iets moois in ieder mens te ontdekken, maar bij familiefeesten komen de verzoekjes al snel:
“Kunnen jullie een gedichtje maken voor Ome Henk, over zijn epische nieuwe kapsel?”  Natuurlijk doen we dat!
Bij een zakelijk evenement voor (verre) collega’s van verschillende afdelingen is er soms meer voor nodig, maar ook daar hebben wij iets op gevonden!
Bij binnenkomst delen wij ansichtkaartjes uit, waar zij een (anoniem) compliment voor een afdeling, het hele bedrijf, of een collega op mogen schrijven. Wij zetten deze kaartjes om in gedichtjes en bezorgen ze aan de geadresseerde! Met een lach, maar soms een tikkie ontroering worden deze complimenten in ontvangst genomen, zij voelen zich gewaardeerd en gezien. Voor extra stimulans is dit te combineren met onze vermakelijke korte cursus “complimenteren kun je leren!”

Reacties van anderen die u voor gingen:

Gewoon geweldig! Iedereen was vermaakt van groot tot klein…. complimentjes vielen links en rechts en werden goed ontvangen.
Iedereen was vol lof en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vergelijkbare acts