straattheater – Amio pipowagen

Muzikaal straattheater leuk voor:

straattheater festivals, evenementen, theaters, feesten, terrassen, campings

Super leuk, muzikaal straattheater voor het hele gezin! Amio en Josefien rijden hun kleurrijke wagen op het terrein, stekker in het stopcontact en spelen maar!
De grote, grappige wagen is een echte eyecatcher op elk straattheater festival en Amio maakt iedereen aan het lachen met zijn vrolijke liedjes programma!

Amio de paarse vogel een zijn tante Josefien zijn een grappig, muzikaal en authentiek duo. Amio heeft een bijzondere geschiedenis en Josefien zit vol verhalen over de maffe avonturen! Deze straattheater act bevat grappige liedjes zoals: “ik ben geen kip”, “roze” en “fantasie”.

Amio is ontwikkeld voor een publiek van alle leeftijden en dan bedoelen we ook echt ALLE leeftijden. Papa en mama lachen ook stiekem in hun vuistjes als deze eigenwijze vogel zijn snavel opentrekt!

Met deze wagen haalt u echt een unieke straattheater act in huis!

Leuk voor op fesivals, straatfeesten, evenementen. Het enige dat wij nodig hebben is een stopcontact en de open buitenlucht!

Reacties van anderen die u voor gingen:

Overal liep entertainment, maar Martijn had alleen maar oog voor jullie mooie wagen! Na het leuke muzikale optreden was hij er niet meer weg te slaan en heeft hij het op de terugweg alleen nog maar over Amio gehad. De liedjes waren ook super leuk! Stiekem genoot mama net zo hard van de grappige teksten als Martijn

Ontvang een vrijblijvende offerte

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Vergelijkbare acts