Amio in het theater

Muzikaal theater leuk voor:

Kinderen met ouders.

LET OP: Deze jaarlijkse voorstelling speelt exclusief in het Natuurtheater en is niet beschikbaar voor andere theaters.

Synopsis:

Na het succes van “De pimpelpaarse dinosaurus” zijn Amio en Josefien terug in het Natuurtheater met muzikale familievoorstelling “Explosies en prinsessen”!

Explosies en prinsessen is exact wat het belooft:
Een muzikale familievoorstelling voor jong en oud met NERF-gun gevechten, confetti explosies, een held, een prinses, maar let op:
Géén schurk!
Want ook al is er een pratende paarse vogel en een vrouw in een roze jurk, het leven is geen Disneyfilm!
Of… Toch wel?

Verwacht sensatie, muziek, dans, spectaculaire scenes, maar natuurlijk ook Amio en Josefien met haar spetterende bananenlegging!

ps. Voor superfans is er nog meer goed nieuws: Dit jaar vang je een glimp op van oude vrienden zoals Truusje Spetter-Kwak, Politieagent Bas en Ome Krelis!

Project “be the change” met Amio

Deze voorstelling wordt door Erik en Anne gemaakt en gespeeld, zonder winstoogmerk met een bijzonder doel: Theater speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van een kind en zou dus ook beschikbaar moeten zijn voor elk kind. Helaas is dat niet altijd zo. Kinderen van gezinnen die het financieel zwaar hebben, krijgen nauwelijks de kans zich te ontwikkelen op cultureel gebied.

Wij vinden dat daar verandering in te komen en wij dragen graag een steentje bij aan zo’n verandering!
Daarom maken wij samen met Amio en Josefien een keer per jaar een mooie theatervoorstelling, die exclusief speelt in het Natuurtheater te Oisterwijk. Dit bijzondere amfitheater, midden in de bossen biedt plaats voor ongeveer 1000 mensen. Nabij gelegen is ook een speeltuin en terras, en daarmee is het dus een ideale plek om andere mensen te ontmoeten en kennis te maken met cultuur.

Wij werken samen met organisaties zoals Quiet Tilburg, de Johan stekelburg stichting, het Tivolifonds en stichting Oisterwijk centraal om dit project mogelijk te maken en de kaarten te distribueren.
Kijk ook op de website van amio: www.amio.nl

Reacties van anderen die u voor gingen:

Onze dochter heeft zó ontzettend genoten van Amio. De voorstelling is goed opgezet, een beetje spannend, maar niet teveel en ontzettend leuk voor zowel jong als oud!! Wij gaan zeker nog vaker kijken!

We hebben vorig jaar de show gezien in Oisterwijk. Zat super in elkaar en was zelfs op sommige momenten spannend. Ik zou zeggen zeker gaan en laat je verrassen !

Vergelijkbare acts