De Koningin en de Hofnar

Familietheater leuk voor:

Vakantieparken, theaters en theaterfestivals

‘Hommeles met de Hofnar’

Een interactieve, muzikale voorstelling voor het hele gezin, waar de kinderen de helden van de dag zijn!
Deze voorstelling is speciaal ontwikkeld om in allerlei soorten theaters te kunnen spelen. Hij komt zowel op kleine als grotere podia volledig tot zijn recht.
Vanaf 2023 speelt “Hommeles met de Hofnar” van Groningen tot Vlissingen in de theaters van Landal vakantieparken!

Zoals al onze voorstellingen bevat ‘Hommeles met de Hofnar’ humor voor de hele familie. Papa en mama lachen mee wanneer koningin Thalia weer eens alles behalve koninklijk staat te wezen. Bij de hoogblonde verslaggeefster Nina Nouvelle proesten regelmatig ze in hun vuistje! Voor de kinderen is deze voorstelling vooral één groot interactief feest waarbij ze mogen dansen, samen met de Hofnar grapjes uithalen. Uiteindelijk worde ze zelfs in de spotlight officieel geridderd door de Koningin!

Inhoud voorstelling:

Een Koningin die recht uit een sprookjesboek lijkt te komen is samen met de Hofnar bij jullie op bezoek! Het is meteen lachen geblazen, want hoewel Koningin Thalia er indrukwekkend uitziet, heeft ze moeite om elegant te blijven in onze niet-magische wereld. De hofnar doet er nog een schepje bovenop door haar stuntelige binnenkomst muzikaal te ondersteunen met knettervals trompetspel en zo zijn de harten van de kinderen (en ouders!) al snel veroverd.
Dat is maar goed ook, want ze zijn hier niet voor niets! Ze touren door het hele land om kennis te maken, maar natuurlijk loopt óók dat gelijk in de soep!

“Breaking news” op het Koninklijk Journaal: Koning Hans Worst van Hiernaast probeert de Koningin van de troon te stoten, met een belachelijke 500 jaar oude wet! Het ergste van al: Nu hij Koning is, gaat hij het Suikerspinnenbos asfalteren, de Kauwgomballenzwembaden sluiten en de Hofnar? Die is ontslagen!
Is er hier een Prins op het witte paard in de buurt om de dag te redden? Gelukkig blijken de kinderen slimmer dan elke Prins, want zij ontdekken een maas in de wet: Als de Koningin hen kroont tot Prinsen en Prinsessen, heeft die hansworst geen poot om op te staan!

Enthousiast kondigt koningin Thalia de Koningsproeven aan, die de kinderen dankzij de (eh-hum) “hulp” van de Hofnar glansrijk en geheel op eigen wijze doorstaan! Maar…  Die ouderwetse Koninklijke protocollen zijn veel te streng en inmiddels staat de brandweer al met de bijl in het Suikerspinnenbos! Waar is toch die reddende Prins?!

De kinderen vinden zélf het laatste puzzelstukje van de oplossing en gillen het uit wanneer zij een groot geheim ontdekken dat alles in één klap verandert! Dankzij jullie krijgen Koningin Thalia en zelfs de Hofnar eindelijk hun eigen, sprookjesachtige happy end!

Als beloning voor hun hulp worden alle kinderen op het podium geroepen, waar de Koningin hen officieel riddert tot Prinsen en Prinsessen, een prachtig moment dat elke ouder doet glimmen van trots. Laat het feest beginnen!

Reacties van anderen die u voor gingen:

Na het succes van Amio hebben we dit jaar de nieuwe show ‘Hommeles met de Hofnar’ mogen ontvangen op het park. Ze hebben wederom een pakkende en fantasievolle show weten te maken die voor zowel de kids als de ouders erg leuk is! De combinatie met de Disco (het koninklijke bal) is ook erg geslaagd! We kijken er naar uit om deze zomer dit duo regelmatig terug te zien op ons park. Voor ons zijn Erik en Anne een blijver!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Vergelijkbare acts