COMING SOON!!

De vintage troubadours

Muzikaal entertainment leuk voor:

kinderen en volwassenen, winkelcentra, restaurants, bruiloften, evenementen, feestjes, markten, braderieën.

Houd je van muziek op je feestje, maar vind je het ook fijn als mensen elkaar nog kunnen verstaan?

Dan zijn deze vintage troubadours voor jou! Met hun ukelele en tweestemmige zang brengen wij hits uit alle tijdperken op intieme wijze bij de gasten.

Gewoon live, gezellig aan tafel, zonder herrie en heerlijk ongedwongen. Meezingen mag!

Reacties van anderen die u voor gingen:

De liedjes die jullie spelen hoor je niet elke dag, maar zijn echt te gek! Opa was helemaal onder de indruk dat jullie “de speeltuin” zongen, dat bracht herinneringen bij hem terug. De blik op zijn gezicht was werkelijk onbetaalbaar! Bedankt!

Erik en Wanda de RijkJubilarissen

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vergelijkbare acts

Een troubadour boeken: de vrolijke act voor elke gelegenheid!

Een troubadour inhuren is een uniek idee voor een bijzondere gelegenheid. Erik en Anne hebben deze act volledig zelf bedacht. Het speciale aan deze act is dat we de aanwezigen persoonlijk aanspreken. Het lijkt daardoor net alsof we onderdeel van het gezelschap zijn. We creëren op deze manier een intiem gevoel tijdens een feestje, een evenement of een etentje in een restaurant. Tijdens de act zingen we tweestemmige liedjes die komen uit de jaren ’50 tot begin jaren ’90. We worden begeleid door de ukelele, een vrolijk instrument. Zo zorgen we voor een positieve sfeer waar iedereen opgewekt van wordt. Wil je meer weten over ‘De Vintage Troubadour’ of over onze andere acts? Je kunt dan een kijkje nemen op onze website. Erik en Anne bieden voor elke gelegenheid een positieve act met een originele twist.

Ben je klaar om een troubadour te boeken?

Lijkt het je geweldig om ‘De Vintage Troubadour’ te boeken voor een speciale gelegenheid? Neem dan contact op met Erik en Anne! Je kunt het formulier op de website invullen voor een vrijblijvende offerte. Voor vragen mag je altijd bellen of mailen. Wij voorzien je graag van meer informatie!